Ginepig Serüvenine İlk Adımlar

Ginepig Serüvenine İlk Adımlar
Paylaş
Ginepig Bakımı
Ginepig Sahiplenmek
Guineapig Sahiplenmek
Ginepig Bakımı
Ginepig Sahiplenmek

Sorumluluk sahibi bir arkadaş-sahip-ebeveyn olarak ginepig serüvenine ilk adımlarım

Bu bölümde, bir önceki makalelere uygun olarak, üzerinde düşünmeniz ve hazır olup olmadığınıza karar vermeniz gereken birkaç konu hakkında konuşacağız. Bunlar, evcil hayvanınız olarak ginepig sahiplenmenin en iyi seçenek olup olmadığını veya bir kedi ya da köpek sahiplenmenin sizin için daha iyi olup olmayacağını belirleyebilecek çok önemli ayrıntılardır.

Bunu planlamak sadece ginepiglerinizin fiziksel ve duygusal sağlığı için değil, aynı zamanda sizin için de çok önemlidir. Evet ister inanın ister inanmayın ama evinizdeki boş alanınıza göre bir planlama yapmak ve sahipleneceğiniz ginepiglerin habitatlarını ve aksesuarlarını zamanında temin etmek, belki de umduğunuzdan daha fazla zamanınızı alacaktır ve bunu onları eve getirdikten sonra yapmaya çalışırsanız hata edeceksiniz. Bunları daha önceden planlamak ve hazırlamak, deneme yanılma yöntemiyle malzeme ve uygun yapıyı seçmek size zamandan tasarruf ettirecektir.

Nasıl bir planlama ve zaman yönetimi yapmanız gerektiğini, ginepigler daha eve gelmeden doğru kararları nasıl alabileceğinizi ne satın almanız gerektiğini ve ne kadar harcayabileceğinizi diğer ipuçlarıyla birlikte gelecek yazılarda anlatmaya çalışacağız. Bizi okumaya devam edin.


Bu yazı Esmer Şeker tarafından onaylanmıştır. 

Ginepig Bakımı
Guineapig Sahiplenmek
Ginepig Bakımı
Guineapig Sahiplenmek
Close